Blog

A lakk polírozás evolúciója!

2021.09.30 12:00
A lakk polírozás evolúciója!

Az új, karcálló festékrendszerek folyamatosan fejlődnek, és az autógyártók új kihívások elé állítanak bennünket azzal kapcsolatban, hogy a polírozással foglalkozüknak mire van szüksége. Az excenteres gépek , mint például a Rupes Big Foot polírozógépek,  fokozott elterjedése szintén hozzájárult ahhoz, hogy tovább szeretnénk fejleszteni polírozó rendszerünket. A fejlesztés célja az volt, hogy növeljük az összes lakk vágási szintjét, és hogy a fényesség szintje ugyanazon a magas szinten maradjon, mint az előző polírszereké volt. Hosszú kutatási és tesztelési fázis után K + F csapatunknak sikerült ezt elérni. Itt részletesen elolvashatja, hogyan működik a fejlesztési folyamat.

Polírozószerek és szivacsok - összehangolt rendszer


Az ideális fényezési eredmény eléréséhez nem elegendő a fényezési hibák eltávolításához passzoló polírozószer kiválasztása. A gép kiválasztása és az alkalmazásban szerzett tapasztalatok mellett a polírozó pad-ek minősége egyaránt fontos tényező. A polírozó szivacsok gyártójával együttműködve minden új fényezéshez optimális minőséget dolgoztunk ki. Új partnerünk minden gyártási lépést elsajátít a vegyszerek és szivacshab fejlesztésétől a csomagolásig. Nem utolsó sorban Németországban gyártják a korongokat. Az új rendszerrel az optimális eredmény még gyorsabban érhetők el a kétlépcsős! folyamat során.

A szivacspárnák magassága 23 mm -re csökkent, ami csökkenti a csavarási erőket, jó kezelhetőséget és maximális stabilitást biztosít a polírozás során. A kifejezetten számunkra előállított speciális habanyag különleges sűrűségű, amely hosszú ideig tartó nyomószilárdságot biztosít, és a polírozó szivacsok így hosszabb ideig megőrzik alakjukat. Az optimális sejtszám hozzájárul a csiszolóképesség javulásához. A párna körül bemart él nagyobb rugalmasságot biztosít annak érdekében, hogy még jobban alkalmazkodjon a kontúrokhoz. Az egységes fekete betéteket a tépőzáras hátrész különbözteti meg, amely illeszkedik a polírpaszták színkódjához, és így még nagyobb segítséget nyújt a felhasználónak. A pormentes egyedi csomagolást is kaptak a polírszivacsok a polírrendszer színkódjával megkülönböztetve.

Az új rendszerünkkel két lépcsőben érhető el az optimális végeredmény!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.