Blog

Paintbooster

2021.04.04 16:04
Koch-Chemie
Paintbooster

Ebben a palackban ötvöztük a ragyogást, a hihetetlen színmélységet és a hidrofób hatást, és a pofon egyszerűen  használatot. Gyors használatot, magas fényű és bársonyos felületet biztosít egyetlen munkalépés alatt! Ez teszi annyira nagyszerűvé!

Permetezzen be, törölje vissza, és gyönyörködjön a végeredményen!
Ez a permetezhetó sealent közvetlenül a száraz lakkfelületre lehet permetezni, és röviddel a felvitel után tiszta mikroszálas kendővel egyszerűen töröljük vissza. A termék tulajdonságai a visszatörlés után azonnal észrevehetőek: a kezelt elemeken tökéletes víztaszító hatást eredményezn, a fényezés jól látható színmélyüléssel rendelkezik, felülete pedig fényes és selymes. És mindezt várakozási idő nélkül! A jó minőségű fényes eredményhez nem kell más terméket használni, ami a Koch Chemie S02 Spray Sealant-et nagyon gazdaságossá teszi. Annak érdekében, hogy a végeredméy minél hosszabb ideig megmaradjon, ajánlatos a rendszeres gyengéd autómosás, ideális esetben kézimosással.

 

Felhasználási javaslat:
permetezze közvetlenül a megtisztított és száraz fényezés felületére. Részenként haladva dolgozzon, a nagy felületeket ossza fel kisebb részekre, például a motorháztetőt és a tetőt.
Közvetlenül a felpermetezés után tiszta professzionális mikroszálas kendővel töröljük/polírozzuk fel a felületet. Ne hagyja megszáradni! A kezelt felület nem szabad ugyanazon a napon vegyszerrel mosni.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.