Blog

Legyen a motortér olyan, mint az új

2021.04.12 16:04
Koch-Chemie
Legyen a motortér olyan, mint az új

A motortér tisztítása után annak a lehető legtovább tisztának kell maradnia. A motortér gyors előkészítésének erős párosaként a Green Star univerzális tisztítószerünk és a Motorplast motorvédő szer áll rendelkezésre. Mindkettő megvásárolható shopunkban.

A Motorplast a járművek motorjainak, motortér alkatrészeinek, gumitömlőinek és szerelvényeinek tartósítószereként működik, így a kezelt alkatrészeknek új megjelenést kölcsönöz. A motor tisztítása után a terméket a még nedves motortérbe permetezik, amely a felületen vízkiszorító hatást fejt ki. Miután a Motorplast teljesen megszárad, tartós rugalmas védőfóliát képez. Ez a védőfólia megakadályozza a szennyeződések újbóli megtapadását, és így megvédi a kezelt felületeket a korróziótól és a környezeti hatásoktól.

Tisztítsa meg, szórja be, zárja le a fedelet. Ez ilyen egyszerű!:
a Motorplast alkalmazása egyszerű. Először is elő kell készíteni a motorteret, vagyis el kell távolítani a durva szennyeződéseket, például a leveleket, és meg kell tisztítani a felületeket a lerakodott portól, kosztól, olajos, zsíros szennyeződésektől. A hatékony tisztításhoz javasoljuk a Green Star-t használni. Ezután a Motorplastot vékonyan permetezzük az előre megtisztított, még nedves felületekre. Vissza sem kell törölni a felültről a maradékot! Végül a konzervátornak egyszerűen csak meg kell szárítania.

A videóban lépésről lépésre bemutatjuk az alkalmazást egy előtte és utána összehasonlítással:

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.