Blog

A fényezés őre!

2021.04.20 16:04
Koch-Chemie
A fényezés őre!

Tartós védőréteg, amely megvédi a fényezést a környezeti hatásoktól: Ezt ígéri a Koch-Chemie termékportfólió első kerámia bevonata. A Ceramic Allround C0.01 bevonattal egy kiváló minőségű kerámia bevonatatot kínálunk, amely kis erőfeszítéssel optimalizálja és tartósan védi a felületeket. A kerámia bevonat különféle előnyei jelentősen hozzájárulnak a jármű értékének megőrzéséhez vagy növeléséhez.

A C0.01  Allround kerámia tulajdonságai:

  • A felület hosszú távú védelme 18-24 hónapos élettartammal
  • Sima, hidrofób felület, lótuszhatással
  • A bevonat savas és lúgos tisztítószerek használata után is stabil marad
  • Könnyen tisztítható, így a szennyeződések nem tapadnak jól, és a felületet egyszerűen és könnyedén lehet tisztítani
  • A kezelt felületet védi a környezeti hatásoktól, például az UV sugárzástól, a közúti sótól, a madárürüléktől és a oxidációtól
  • Teljese átlátszó, neutrális védelme lúgos és savas termékkel szemben pH5 - pH11 tartományban
  • Könnyű feldolgozás

 

Nézzük, hogy a kémia mögött mi áll:
A kezeletlen fényezés felülete nem sima. Ez diffúz fényvisszaverődéseket hoz létre. [A]

A víz nem gördül le könnyen, és a szennyeződés jobban tapad. A fényezés előkészítésével eltávolítjuk a mély karcolásokat, a felületi egyenetlenségeket és a hologramokat. A festék felülete így már homogén és sima, így a fény optimálisan és egyenletesen tükröződik. Ezzel biztosítjuk a rendkívül fényes lakkfelületet , amely azonban még mindig nem védett. [B]

A Ceramic Allround C0.01 egy vékony kerámia bevonatot képez a felületen. A kerámia bevonat összetevői a felvitel során reagálnak a környezeti levegő nedvességtartalmával, kikristályosodnak és molekuláris mátrixszerkezetet alkotnak, amely hosszú távon stabil, erős és kemény marad, miután teljesen kikeményedett. A viaszokkal vagy a sealentekkel ellentétben a Ceramic Allround C0.01 nem csak egyszerűen a felületen fekszik, hanem kötődik hozzá. [C]

 

 

Felhasználási javaslat:
Alaposan tisztítsa meg a járművet lúgos tisztítószerrel és távolítsa el a durva szennyeződéseket.
A körülményektől függően a festéket Heavy Cut H9.01 vagy Fine Cut F6.01 csiszolókkal és Micro Cut M3.02 polírozószerek segítségével polírozza meg a lakkot a lehető legtökéleteseb végeredmény elérésével.
Törölje le az összes felületet tiszta, professzionális mikroszálas törlőkendővel, amelyet szilikon- és viaszeltávolítóval áztattak, kis nyomást gyakorolva, majd közvetlenül száradás előtt a másik kezével törölje át egy másik új professzionális mikroszálas kendővel.
A felhordáshoz helyezze a kendőt az applikátor blokk fölé. Nedvesítse meg a felhordó kendőt a teljes felületen a Ceramic Allround C0.01 segítségével, és gyorsan ossza el a felületen. Két keresztbevonat (két hosszanti és két keresztirányú) felvitele után hagyja, hogy a termék 1-2 percig megköthessen, majd ezt követően azonnal törölje vissza a mellékelt mikroszálas kendővel. Először távolítsa el a felesleget, majd körkörös mozdulatokkal, kívülről befelé, nyomás nélkül polírozza fel a felületet a ruha friss oldalával.
Kérjük, vegye figyelembe a részletes termékinformációt, a használati utasítást, valamint a mosási és ápolási utasításokat.

 

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.