Koch Chemie Exterior Brush Set 4-tlg. 4db-os kiszerelés

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Koch Chemie Exterior Brush Set 4-tlg. 4db-os kiszerelés

Az összeválogatott ecsetkészlet a jármű külső felületének előkészítésére alkalmas. A készlet négy keféből áll, amelyek a nehezen hozzáférhető helyek eléréséhez elfordított szögben állnak.

6 291 Ft+ÁFA=7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A különböző sörték megkönnyítik a külső különböző területek tisztítását. A négy kefe színkódolása megkönnyíti a kefék megkülönböztetését az alkalmazási területnek megfelelően. A saválló piros kefe ideális a keréktárcsák tisztításához. A műanyag alkatrészek durva munkáihoz, például a hűtőrács vagy a küszöb tisztításához a narancssárga kefe a megfelelő választás. Az üvegfelületek és a gumi, például az oldalsó tükrök vagy a tömítések hatékonyan megmunkálhatók a sárga kefével. Az érzékeny festékfelületeken, például a króm- vagy zongoralakkokon végzett különösen finom munkához a zöld kefénk különösen finom sörtéinek köszönhetően kellő óvatossággal dolgozik. A Koch Chemie vegyszereivel kombinálva a külső tisztítás pofon egyszerű!

A külső ecsetkészlettel való munkavégzés során egyenletes és nem túlzott nyomással dolgozzon!

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
9998215
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
450 g/db
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.