Koch Chemie Interior Brush Set

Raktárkészlet: VAN
Koch Chemie Interior Brush Set

Az innovatív kefekészlet a belső tisztító termékeink szokásos kiváló minőségét ötvözi a speciálisan a belső tisztításhoz kifejlesztett keféinkkel.

Koch Chemie
6 213 Ft+ÁFA=7 890 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A készlet három keféből áll, amelyek különféle alkalmazási lehetőségeinek köszönhetően lehetővé teszik a jármű belsejének egyszerű tisztítását. A lehető legegyszerűbb kezelés érdekében a három kefe egymáshoz színkódolt. A piros kefe ideális a küszöbborítások, lábpedálok tisztításához vagy egyéb durva munkákhoz. A sárga kefe a megfelelő választás finomabb munkákhoz, például a szellőzőrács tisztításához, és itt különösen finomabb sörtéinek köszönhetően. Ha azonban különösen finom munkákról van szó, mint például a kijelzők vagy a zongoralakkok tisztítása, akkor a zöld ecsetünk különösen finom sörtéinek köszönhetően a kellő körültekintéssel dolgozik, és így biztosítja a karcolásveszély nélküli tisztítást. Főleg termékeinkkel, mint például a többcélú tisztítószerrel kombinálva a belső takarítás gyerekjáték lesz.

Adatok
Felhasználási terület
Professzionális
Termékcsoport
Kefe
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
9998133
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.