Koch Chemie Cr0.01 Ceramic Rims felni kerámia

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Koch Chemie Cr0.01 Ceramic Rims felni kerámia

Kerámia bevonat festett felnikhez

 

 

21 000 Ft+ÁFA=26 670 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Ceramic Rims Cr0.01 egy kerámia bevonat, amely hosszú távú védelmet biztosít a festett felniknek. A védőréteg kémiai reakció révén tartósan kötődik a felülethez, és nagyon jó gyöngyöző viselkedést (lótuszhatás) eredményez. A könnyen tisztítható tulajdonságoknak köszönhetően a kezelt felület kézi mosással is kíméletesen és egyszerűen tisztítható. A védőréteg a savas és lúgos tisztítószerek használata után is sértetlen marad. A megszilárdult kerámia tömítőanyag sokkal hosszabb ideig védi a felni fényezését a környezeti hatásoktól, például a só és a fékpor felhalmozódásától, megkönnyítve a tisztítást és a karbantartást. Az élettartam a karbantartástól függően akár 12 hónap is lehet. A Cr0.01 kerámia felnik kétszeresen is bevonhatók. Kérjük, kövesse a mosási és ápolási utasításokat.

 

Felhasználási javaslat:
1. A kereket a bevonási folyamat előtt alaposan tisztítsa meg (pl. Magic Wheel Cleanerrel). A durva szennyeződések, például fékpor esetén használjon megfelelő tartozékokat (pl. Detail Wheel Brush). 2. Minden felület bevonása előtt , törölje át a Panel Preparation Spray-vel vagy a Silicone & Wax Remover (szilikon- és viaszeltávolító) segítségével a Polish & Sealing Towel (polírozó és tömítő törülköző) segítségével. Törölje szárazra egy másik tiszta Polish & Sealing Towel (polírozó és tömítő kendő) segítségével. Ez teljesen eltávolítja a felületaktív anyagokat, szárítószereket stb. a Cr0.01 kerámia felnikhez való tapadási problémák elkerülése érdekében. Vigyázat! Az esetleges mattodás elkerülése érdekében a szilikon- és viaszeltávolítót 1:4 arányban vízzel, lehetőleg desztillált vízzel kell hígítani. 3. Ezt a lépést követően ne érintse meg a festéket tenyérrel/ujjal (tapadási problémák kockázata, használjon kesztyűt). A felület most már tökéletesen felkészült a Ceramic Rims Cr0.01 felnikre. 4. Használja a felhordó tollat a felhordáshoz, és vonja be a teljes felületet a Ceramic Rims Cr0.01 festékkel. Terítse el egyenletesen a kerámiát a felületen. A felhordás után egy vékony, zárt folyékony filmnek kell látszódnia. Hagyja, hogy a termék lepattogjon, majd egyenesítse ki és távolítsa el a felesleges maradékot egy bevonó törülközővel. *Optimalizált körülmények: Hőmérséklet 15°C / 59°F és 25°C / 77°F között, páratartalom 40% - 50%. Ha a hőmérséklet/páratartalom magasabb, a lepergési időnek rövidebbnek kell lennie. Ha a hőmérséklet/páratartalom alacsonyabb, a reakció nem tud megfelelően lezajlani. Fogyasztás a felni méretétől és kialakításától függően kb. 5-7 ml/felni Használat előtt olvassa el a tartályon vagy a külső dobozon található veszélyre vonatkozó figyelmeztetéseket, és vegye figyelembe

 

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
808001
Termék státusza
ÚJ    
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.