Koch Chemie Reactivation Shampoo 1 liter speciális sampon kerámiázott felületre

Raktárkészlet: VAN
Koch Chemie Reactivation Shampoo 1 liter speciális sampon kerámiázott felületre

Erősen habzó, savas sampon a kerámia bevonatok reaktiválására. A hidrofil szennyeződések, mint a por, vízkő és sók eltávolítása a Reactivation Shampoo-val történő mosással történik. Az ilyen szennyeződések rontják az Easy-to-Clean hatást és a kerámiával bevonat felületek hidrofób tulajdonságait. A sampon savas beállítása biztosítja a szennyeződések feloldását és eltávolítását. A kerámia bevonat szennyeződés- és víztaszító tulajdonságai így újraélednek!

5 390 Ft+ÁFA=6 845 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Felhasználási javaslat:
A durva szennyeződéseket lúgos előtisztítóval és nagynyomású mosással kell eltávolítani a Reaktiváló sampon használata előtt. A sampont 1:200 (kézi mosáshoz 50 ml-t 10 l-re) vízzel hígítsuk fel. Ezzel 3,0 pH-értéket érhetünk el. Ha habosító pisztolyt használ, az előhígítást ennek megfelelően állítsa be. Az előtisztított és még nedves járművet mosószivaccsal mossa le. A foltok elkerülése érdekében alaposan öblítse le a terméket. Szárítsa le a maradék vizet.

Figyelmeztetések:
Ne hagyja megszáradni a terméket felületen! Használat előtt ellenőrizze az anyag kompatibilitását! Védje a fagytól és a túlzott hőtől. Kesztyű viselése ajánlott a használat során!

 

Gyakori kérdések!:

A Reactivation Shampoo alkalmas a konkurens bevonataihoz is?
Igen, alapvetően igen. Mindazonáltal mindig figyeljen az adott versenytársak termékek leírásában található információkra, mivel egyesek korlátozzák a bevonatos felület tisztítására használható termékek pH-szintjét. 
A "Reaktiváló sampon" pH-értéke kb. 3, ha 1:100-1:200 arányban hígítják.

Mi a különbség a Reactivation Shampoo és a normál savas sampon között? 
A Reaktiváló sampon formulája egy kicsit enyhébb, mivel kisebb arányban tartalmaz savakat, mint a Savas sampon, mivel a túl nagy mennyiségű savak károsíthatják a bevonatot ahelyett, hogy "Reaktiváló" hatást fejtenének ki.

Használható-e a Reactivation Shampoo rendszeres (heti) mosásra vagy csak időszakos használatra? 
A Reaktiváló sampont használhatja a rendszeres mosás során, azonban úgy tervezték, hogy eltávolítson mindenféle szervetlen szennyeződést, amelyek nem feltétlenül kerülnek a felületre nagyobb mértékben heti rendszerességgel. Ezért a Reactivation Shampoo használatát különösen akkor javasoljuk, ha a bevonatos felületen lévő szervetlen szennyeződéseket el kell távolítani.
Rendszeres mosáshoz az alábbi termékeket javasoljuk: GSF vagy a Nano Magic sampon is megfelelőek.

A Reactivation Shampoo eltávolítja a megszáradt vízcseppeket?
Igen, eltávolíthatóak a termékkel, azonban ha a cseppmaradványok teljesen beleégtek a bevonatba, akkor mosással nem fogja tudni eltávolítani őket.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
806001
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.