Koch Chemie Micro Cut M2.02 szilikonmentes finish/antihologram paszta érzékeny lakkfelületekre 250ml

Raktárkészlet: VAN
Koch Chemie Micro Cut M2.02 szilikonmentes finish/antihologram paszta érzékeny lakkfelületekre 250ml

A Micro Cut M2.02 egy legújabb generációs gépi mikropolírozószer a polírozási nyonok, hologramok, finom karcolások tartós eltávolítására és  4000-es szemcsemérettől kezdve minden (beleértve a karcálló) festékrendszereken. A magasan specializált, rendkívül homogén csiszolószemcsék alkalmazásával ragyogó és tartós magasfényű felület érhető el még sötét és hasonlóan érzékeny színárnyalatokon is, extrém fényviszonyok mellett. A hologramok és a finom karcolásokat mechanikusan megszűnteti.

A Micro Cut M2.02 rendkívül gazdaságos, könnyen polírozható és maradék nélkül eltávolítható még a puha fényezésekről is! Nem tapad be! 

Csiszolási fok: 2,5

Fényességi szint: 9,0

4 717 Ft+ÁFA=5 990 Ft
Egységár: 18 866 Ft/liter+ÁFA=23 960 Ft/liter
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Az optimális eredmény eléréséhez javasoljuk a Micro Cut Pad és egy nagy teljesítményű excenteres gép használatát (min. 15 mm löket). Az optimális adagolás érdekében egyenletesen kenje el a pad teljes felületén a szert. A legkisebb fordulatszámon a géppel egyenletesen oszlassa el a polírozószert a felületen, majd közepes nyomással keresztmozgással addig polírozzon, amíg egy átlátszó filmréteg nem képződik, azaz amíg a benne lévő alumínium-oxid teljesen el nem bomlik. Az ehhez a termékhez használt szivacsokat ne használja felváltva más termékekhez. A polírozási maradványok karcmentes eltávolításához ajánljuk az ultrahangos vágású KCX Polish and Sealing kendőt.

 

Használat előtt jól rázza fel. Ne használja forró felületeken. Védje a fagytól és a túlzott hőtől.

 

Vágási teljesítmény (10-es skálán): 2,5

Fényes (10-es skálán): 9

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
468250
Tömeg
290 g/db
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.