Koch Chemie S0.03 Hydro Foam Sealent 1 liter

Raktárkészlet: VAN
Koch Chemie S0.03 Hydro Foam Sealent 1 liter

- Prémium kategóriás wet-coat koncentrátum

- Erősen hidrofób felületet (lakk, üveg és műanyag) és bársonyosan puha tapintást eredményez a éehető  legegyszerűbb felhasználás mellett.

- Az 1 liter koncentrátum 40-60 alkalomra elegendő mennyiség!

9 362 Ft+ÁFA=11 890 Ft
Egységár: 9 362 Ft/liter+ÁFA=11 890 Ft/liter
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A magasfényű hatást adó adalékok a kiváló minőségű ápoló komponensekkel kombinálva extrém mélyfényt biztosítanak és megakadályozzák a műanyag alkatrészek kifakulását és elridegségét, valamint impregnálják a kabriótetőket. Eső esetén az üvegfelületeken gyors vízlepergetést eredményez ezzel a jó láthatóságot is biztosítja. A gyümölcsös cseresznye illat intenzív illatélményt nyújt. Rendszeres használata jelentősen hozzájárul a jármű értékének megőrzéséhez.

 

Használata:

Hígítsa fel 1:50-1:150 arányban vízzel, és habszóróval vagy permetezővel vigye fel a megtisztított, még nedves járműre. Ha habszóró pisztolyt használ, az előhígítást ennek megfelelően állítsa be. Rövid ideig hagyja hatni. A foltok elkerülése érdekében alaposan öblítse le a terméket. Szárítsa le a maradék vizet egy szárítókendő segítségével.

A terméket csak egyszeri alkalmazáshoz keverje be, és a behígítva ne tárolja!

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
465001
Tömeg
1,1 kg/db
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.