Koch Chemie M3.02 Micro Cut - magasfényű/finish paszta 1000ml

Raktárkészlet: VAN
Koch Chemie M3.02 Micro Cut - magasfényű/finish paszta 1000ml
  • Szuper finom polírozó paszta
  • Eltávolítja a könnyű karcolásokat
  • Magasfényű felületet hoz létre
  • Szilikonmentes 
Koch Chemie
15 969 Ft+ÁFA=20 280 Ft
Egységár: 15 969 Ft/liter+ÁFA=20 280 Ft/liter
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Koch Chemie M3.02 Micro Cut

A Koch Chemie Micro Cut M3.02 a legújabb generációs professzionális polírozószer. A polírozószer alkalmas polírozási fátyol, hologramok, finom karcolások és csiszolási karcolások eltávolítására P3000-es szemcseméretig minden (beleértve a karcálló) festékrendszeren. A magasan specializált, rendkívül homogén csiszolókövek alkalmazásával ragyogó és tartós magasfényű fényezés jön létre még a sötét és hasonlóan érzékeny színárnyalatokon is, extrém fényviszonyok között. A hologramok és a finom karcolások mechanikusan eltávolításra kerülnek, és nem fedik el őket, mint ahogy az gyakran előfordul. A Micro Cut M3.02 rendkívül gazdaságosan használható és jól eltávolítható, anélkül, hogy polírozó vagy egyéb maradványokat hagyna maga után.

Használati utasítás:

Az optimális eredmény érdekében javasoljuk a Micro Cut Pads és egy excentrikus polírozó (például RUPES LHR15 III vagy Krauss Shinemaster S15) használatát. Alternatív megoldásként használhat rotációs polírozógépet is a Micro Cut Pads korongokkal. Fontos, hogy a száraz vagy új polírozó párnákat használat előtt teljesen megnedvesítse polírozószerrel. A Micro Cut polírozó korongokat csak ehhez a termékhez használja, kerülje a más termékekkel való váltakozó használatot.

  • Kikapcsolt gép mellett egyenletesen oszlassa el a polírozópasztát a megmunkálandó felületen.
  • Ezután mérsékelt nyomással keresztben polírozzon, amíg egy átlátszó réteg nem képződik, azaz amíg az alumínium-oxid teljesen le nem bomlik.
  • Végül törölje le a polírozási maradékot egy megfelelő mikroszálas kendővel.
Adatok
Felhasználási terület
Professzionális
Termékcsoport
Polírozószer
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
403001
Tömeg
1,1 kg/db
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.