Koch Chemie Ceramic Body Cb0.01 30ml

Raktárkészlet: VAN
Koch Chemie Ceramic Body Cb0.01 30ml

Kerámia védőbevonat fényezett járműfelületekhez!

29 126 Ft+ÁFA=36 990 Ft
Egységár: 970 866 Ft/liter+ÁFA=1 233 000 Ft/liter
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Ceramic Body Cb0.01 egy kerámiabevonat, mely a fényezett karosszériafelületeken használható, tartós védelmet biztosít. A nagyon vékony védőréteg kémiai reakció révén tartósan kötődik a felülethez. A Ceramic Body Cb0.01 nagyon jó hidrofó, azaz víztaszító tulajdonságot (lótuszhatás) eredményez. Ezáltal a kezelt felület kézi mosással is kíméletesen és egyszerűen tisztítható. A védőréteg a savas és lúgos tisztítószerek használata után is sértetlen marad. A megszilárdult kerámia bevonat sokkal hosszabb ideig védi a fényezést a környezeti hatásokkal szemben, mint például az oxidáció, a só, a savak és a rovarok. A Ceramic Body Cb0.01 tehát jelentősen hozzájárul a jármű értékének megőrzéséhez és növeléséhez. Az élettartam az igénybevételtől függően akár 36 hónap is lehet. A Ceramic Body Cb0.01 két rétegeben is aplikálható.

Kérjük, kövesse a mosási és ápolási utasításokat!
 

1. Alaposan előtisztítsa vagy mossa le a járművet lúgos oldattal (pl. Green Starral 1:10 hígításban, ne használjon tömítő sampont) a fényezés és a tömítés előtt. Durva szennyeződések, mint például fanyesedék, gyanta, gyári rozsda, kátrány stb. esetén előkezelje vörös vagy kék tisztító agyaggal, A kátránymosóval vagy hasonlóval.

2.  Az erősen vagy közepesen időjárás által megviselt fényezések állapotuktól függően mechanikusan előkészíthetők a durva csiszolóanyagú Heavy Cut polírozószerrel vagy a finom csiszolóanyagú Fine Cut polírozószerrel. A pontos feldolgozási utasításokat lásd a Heavy Cut és a Fine Cut termékismertetőjében.

3. A Heavy Cut vagy Fine Cut csiszolással történő polírozás után az enyhén időjárás viszontagságainak és a hologramok eltávolítása mechanikusan történik a Micro Cut magasfényű polírozószerrel, excenteres csiszolóval. Kérjük, olvassa el a Micro Cut termékismertetőt.

4. Teljesen távolítsa el a polírozási maradványokat a Polírozó és tömítő törülközővel.

5. Törölje át az összes felületet szilikon- és viaszeltávolítóval vagy panel előkészítő spray-vel átitatott tiszta Polish and Sealing Towel (polírozó és tömítő törlőkendő) segítségével, kis nyomással, és törölje át egy másik új Polish and Sealing Towel (polírozó és tömítő törlőkendő) segítségével, közvetlenül szárítás előtt. Ez az egyetlen módja annak, hogy a felületaktív anyagokat, száradást segítő anyagokat, a polírozószerekben stb. található olajokat teljesen eltávolítsuk, és elkerüljük a Ceramic Body Cb0.01 tapadási problémáit.

 6. A lakknak most már jó megvilágítás mellett karc- és hologrammentes felületet kell kapnia. E lépés után a lakkot már nem szabad tenyérrel/ujjal megérinteni (tapadási problémák veszélye, használjon kesztyűt).A felület most már tökéletesen felkészült a Ceramic Body Cb0.01 lakkozására.

7. Nedvesítse meg a felhordószivacsot a Ceramic Body Cb0.01-gyel, és gyorsan kenje fel a lakkra, szakaszosan haladva.Alternatívaként az applikátorblokk és az applikációs törülköző is használható.Két keresztréteg felhordása után vékony, zárt folyékony filmnek kell látszódnia.Hagyja a terméket lepattogni, majd fényezze le a bevonó törülközővel.A lepergési idő a hőmérséklettől és a páratartalomtól* függ.Minél magasabb a hőmérséklet/páratartalom, annál rövidebb a lepergési idő.Először távolítsa el a felesleget, majd a kendő friss oldalával körkörös mozdulatokkal, nyomás nélkül polírozza le. Megfelelő megvilágítás mellett ellenőrizze az eredményt, hogy ne legyen homályos. *Alkalmazási példa nyár Németországban: 20°C / 68°F páratartalom 43% lepergési idő 6 perc Fogyasztás kb. 15-30 ml járműméretenként Használat előtt kérjük, olvassa el a tartályon vagy a külső dobozon található figyelmeztetéseket, és tegye meg a megfelelő védőintézkedéseket.A Cb0,01 kerámia test reagál a levegőben lévő nedvességgel. Ennek következtében a palack nyitva tartásakor kristályok képződhetnek a peremén.Ha ezek a kristályok a felhordó kendőre kerülnek, a bevonandó felület megkarcolódik.A kristályokat ezért egy ronggyal le kell törölni, mielőtt a terméket a felhordótörlőre csepegtetjük.Kétszeri bevonás esetén az első bevonás után a hőmérséklettől és a páratartalomtól függően kb. 30 perc száradási időt kell betartani.A bevonat csak legalább 24 óra elteltével válik időjárásállóvá.Az első járműmosást legkorábban kilenc nap elteltével végezze el, mivel a tömítőanyag addig nem keményedik ki teljesen.Alacsony külső hőmérsékleten (15°C / 59°F alatt) a kikeményedési idő meghosszabbodik.Mindazonáltal a madárürüléket és a rovarmaradványokat az első kilenc nap alatt a lehető leggyorsabban, gondosan el kell távolítani.A még nem teljesen kikeményedett kerámia tömítőanyag védelmére 24 óra elteltével ajánlott a Spray Sealant S0.02 vagy a Hand Wax W0.01 felhordása.Kerülni kell a 3 alatti vagy 12 feletti pH-értékkel rendelkező tisztítószereket.Egy felbontott üveg legfeljebb 6 hónapig tárolható.Használat előtt ellenőrizze a palackot a kristályosodásra.

 A magasfényű kerámiafelület minél hosszabb ideig történő megőrzése érdekében kézi mosás ajánlott. Lúgos tisztításhoz használja a Green Star-t (1:10 hígításban).Semleges mosáshoz használja a Gentle Snow Foamot .Az ásványi szennyeződések eltávolításához ajánlott a Reactivation Shampoo-nal történő mélytisztítás.A szakszerű utóápolás megőrzi a kerámia tömítőanyag tulajdonságait és minimalizálja a vízfoltokat.Ezért a Hydro Foam Sealant S0.03 (hígítás 1:50 - 1:200) nedves tömítőanyagként vagy a Spray Sealant S0.02 szórófejes tömítőanyag fedőanyagként ajánlott a jármű mosása után.A pontos alkalmazási utasításokat lásd a termékismertetőben.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
807001
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.