Koch Chemie Wf Wash and Finish 1 liter

Raktárkészlet: VAN
Koch Chemie Wf Wash and Finish 1 liter

A Koch Chemie Wf Wash and Finish speciális termék az enyhén vagy közepesen szennyezett járművek gyors és egyszerű, víz nélküli külső tisztítására. Egyetlen lépésben tisztítja, ápolja és konzerválja a jármű fényezését, üvegeit, műanyag részeit, keréktárcsáit stb. Az innovatív tisztító és ápoló összetevők kíméletesen tisztítják a felületeket, és fényes, csíkmentes, hidrofób felületet biztosítanak. A korábban alkalmazott polírozószerek és viaszok megmaradnak.

3 929 Ft+ÁFA=4 990 Ft
Egységár: 3 929 Ft/liter+ÁFA=4 990 Ft/liter
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Felhasználása:

Egyenletesen vigye fel a kezelendő felületekre egy szórófejes flakon segítségével, majd egy mikroszálas kendővel vegye fel a szennyeződéseket, és egy második mikroszálas kendővel polírozza fel a felületet. Erős szennyeződés esetén ismételje meg az eljárást.

 

Termék leaírása:

A Koch Chemie Wf Wash and Finish egy innovatív tisztítószer, amely képes nagyszerűen eltávolítani a koszt és a szennyeződéseket az autóról. Pont azt az eredményt adja, amire autósok milliói vágynak: egy csillogó, tiszta és ragyogó fényű autót.

Ez a tisztítószer egyedülálló összetételével kíméletes tisztítást tesz lehetővé és védi autóját a környezeti hatásoktól a mosások között. Víznélküli mosás technológiája kifejezetten olyan autótulajdonosoknak lett kifejlesztve, akiknek nincs lehetőségük hagyományos autómosásra, vagy egyszerűen csak időhiánnyal küzdenek.

Az egyik legnagyobb előnye a Koch Chemie Wf Wash and Finish-nek az, hogy használatakor időt és pénzt takarít meg. Ugyanis nem szükséges egy ökiszolgáló mosót felkeresni, otthon is akár a mélygarázs beállóban vagy a ház előtti parkolóban is tisztává varázsolhatja autóját.

A Koch Chemie Wf Wash and Finish előnyösei:
- felületvédő összetevőinek köszönhetően védi az autó felületét a környezeti hatásoktól.
- Hatékonyan eltávolítja a koszt és a szennyeződéseket, anélkül, hogy károsítaná az autó felületét.
- Egyszerűen és hatékonyan használható, így időt és pénzt takarít meg.
- Különleges összetétele révén nem igényel nagy mennyiségű víz használatát, és környezetbarát.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
317001
Tömeg
1,32 kg/db
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.